15 Temmuz Gülşehir de Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Türk milletinin direniş ve yeniden diriliş destanı 15 Temmuz’un 5. yıl dönümü Gülşehir de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, günün ilk saatlerinde gençlerle birlikte Ömer Halisdemir’in kabristanına gitmesiyle başlayan etkinlikler, protokolün Gülşehir şehitlik ziyaretleriyle devam etti. Saat 20:30’da Kaymakamlık Binası önünde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Kuran- Kerim tilaveti ve duaların ardından görsellerle 15 Temmuz anlatıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaları yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz ‘’ Birlik ve Beraberlik’’ mesajı verirken belediye başkanı Fatih Çiftci 15 Temmuz şehitlerini anarak konuşmasına başladı. ‘’ Birilerinin maşası olan Fetö terör örgütünün darbe girişimine Aziz Türk Milleti ‘’Türkiye Geçilmez’’ diyerek, Malazgirt’te olduğu gibi, Çanakkale’de olduğu gibi dersini verdi. Bizi bölmek isteyen, parçalamak isteyen hainlerin heveslerini kursaklarına koyduk. Milletimizin tek yürek olmasıyla bertaraf edilen bu hain darbe girişiminin ardından daha da büyüyen, güçlenen Türkiye olduk, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde de büyümeye devam edeceğiz’’ dedi.

Program, şiirlerin okunması ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşmasının dev ekrandan vatandaşlara aktarılması ve 15 Temmuz Sergisi’nin gezilmesiyle son buldu.

;