Başkan Çiftci 6 ayını değerlendirdi.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmaları düzenlediği halk toplantısında açıkladı.

İlk 6 ayının değerlendiren Çiftci,  kısa bir sürede ilçeye kazandırdıkları yaklaşık 10 milyon TL lik yatırımları tek tek anlattı. ‘’Gülşehir’in tek kuruş hesabını soracağım’’ diyen Başkan Çiftci, bir önceki dönemin teftiş raporlarını da salonu dolduran vatandaşlarla paylaştı. Raporda yaklaşık 450 bin TL kamu zararı tespit edildiğini açıklayan başkan Çiftci, seçim arifesinde can havliyle ihale edilen GES projesinde de birçok şaibe olduğunu söyledi. İhaleyi kazanan firmadan 300 bin TL hibe aldıklarını belirterek, ihaleyi kendilerinin yapmış olması halinde belediyeye bunun 10 katı daha fazla gelir sağlayabileceklerini belirtti.

Yapılan ve projelendirilen çalışmaları sunum eşliğinde paylaşan başkan Çiftci, vatandaşların sorularını da yanıtlayarak, tüm çalışmaların şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

;