Başkan Çiftci den Örnek Davranış

Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı’nın vekaletle kurban organizasyonuna destek oldu.

Din görevlileri ile birlikte başkanımızı makamında ziyaret eden Gülşehir Müftüsü Talat İlbahar, Türkiye Diyanet Vakfına 2 adet kurban bağışında bulunan başkanımız Fatih Çiftci’ye duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Müftü İlbahar, Diyanet Vakfı’na  olan güveninden dolayı başkan Çiftci’ye ayrıca teşekkür etti.

İlçe Müftüsü ve beraberindeki din görevlilerini ağırlayan başkan Çiftci, Türkiye Diyanet Vakfı’nın ‘’ Kurbanıını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’’ temalı vekâletle kurban organizasyonuna katılmaktan onur duyduğunu belirterek, Türkiye Diyanet Vakfı Gülşehir Şubesinin yurt dışında kesilmek üzere 2 adet kurban bağışladı.

;