Başkan Çiftci Selden Zarar Gören Bölgeleri İnceledi

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Gülşehir'de etkili olan sağanak yağış sonrası zarar gören yerleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, son zamanlarda etkili olan sağanak yağışın meydana getirdiği sel ve taşkınlar nedeniyle Gülşehir ilçe merkezindeki zarar gören alanlarda incelemelerde bulunup yapılan onarım ve temizlik çalışmalarını inceledi.

Başkan Çiftci'ye incelemeler esnasında mahalle muhtarları eşlik ettiği ziyaretlerinde evleri zarar gören vatandaşlar ile de görüşen Başkan Çiftci, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaşanan sel nedeni ile tüm Gülşehirlilere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çiftci,  afet durumlarına karşı daha tedbirli olmak gerektiğini ifade ederek, bazı bölgelere yeni taşkın koruma kanallarının ivedilikle yapımına başlanacağını belirtti.

;