Belediye Vergi ödemeleri için son gün 2 Aralık

Gülşehir Belediyesi 2019 yılına ilişkin Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV (Çevre Temizlik Vergisi) vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihi konusunda vatandaşları uyardı.

Vatandaşı yakından ilgilendiren konuyla ilgili olarak Gülşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "2019 yılı Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihi 02 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Mükelleflerin cezai durumla karşılaşmaması için duyarlı olmalarını tavsiye eder, kamuoyuna saygı ile bildiririz." denildi.

Vatandaşlar vergi ödemelerini Gülşehir Belediyesi Hizmet Binası giriş katında bulunan belediye veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri bildirildi.

;