Gülşehir'de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi

Gülşehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saat 09:05'te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Özel araçlar da sirenlere kornalarıyla eşlik ederken, bazı vatandaşlar da araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşı'nın ardından İlçemiz Merkezinde Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Şehit Ali Rıza Güneş Konferans Salonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. Yılını anma etkinlikleri  kapsamında Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan program, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Törenlere, Gülşehir Kaymakamı Sayın Ahmet KAVANOZ, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih ÇİFTÇİ, kamu kurumlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

;