Gülşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13:00' te, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı, 29 Ekim 2019 Salı günü de devam etti.
28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13:00' te, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı, 29 Ekim 2019 Salı günü de devam etti.

29 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilen programda; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet KAVANOZ Belediye Başkan Vekili Yüksel ŞAHİN Ve Cumhuriyet Savcısı Uğur İHTİYAROĞLU  Gülşehir Halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve diğer etkinlikler ile devam etti. Akabinde Cumhuriyet Bayramı spor etkinliklerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

;