Gülşehir’de Karla Mücadele 7/24 Devam Ediyor

Gülşehir de etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri tam kadro çalışmalarını sürdürüyor.

Gülşehir de gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte çalışmalara başlayan Gülşehir Belediyesi ekipleri, yol açma ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Çiftci’nin de katıldığı çalışmalarda yüksek kesimlerde yaklaşık 40 santimetreyi bulan kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına çok sayıda iş makinesi ve personel katıldı.

Devam eden kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için 7/24 çalışmaların süreceğini belirten başkan Çiftci, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça ve zincirsiz araç kullanmamalarını istedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare Genele Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik Gülşehir’i ziyaret ederek karla mücadele çalışmalarında Başkan Çiftci ve personeline kolaylık dilediler.