Karacaşar'da sıcak asfalt yapılan yol hizmete açıldı

Gülşehir'de yaklaşık 5 kilometrelik Karacaşar Mahallesi yolu sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Yaklaşık 50 günde tamamlanan yol Nevşehir Milletvekillerinin katılımıyla açıldı.

Açılış programına Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Gülşehir İl Genel Meclis Üyeleri Turan Balak ve Mustafa Yalap, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Recep Tayyip Erdoğan'ın neferleri olarak söz verdikleri gibi Gülşehir'e hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Göreve geldiği zamandan buyana 6 ay olduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, verdikleri sözleri aciliyet sıralamasına göre tek tek yerine getirdiklerini kaydetti. Belediye olarak süreç dahilinde yaptıkları diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Çiftçi, Karacaşar Mahallesine pozitif ayrımcılık yapıldığı konusunda eleştirilere şahit olduklarını dile getirerek, hiçbir mahalleye ayrımcılık yapmadıklarını, Tuzköy Mahallesinde 250 bin liralık içmesuyu kuyusu açarak mahalle halkının hizmetine sunduklarını anlattı.

Kısa bir zaman diliminde yaptıkları Karacaşar yolunu sıcak asfalt dökerek bugün hizmete açtıklarını belirten Fatih Çiftçi, emeği geçen herkese teşekkür ederek, Karacaşar halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra konuşan Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, yolun yapılış aşamaları hakkında bilgi verdi. 1994 yılında Türkiye'de belediyecilik kavramının Recep Tayyip Erdoğan ile değiştiğini ve o ilkeler doğrultusunda belediye hizmetinin vatandaşa ulaştırıldığına dikkat çeken konuşmacılar, 5.5 kilometre uzunluğundaki sıcak asfaltla yapılan yolun tüm Karacaşarlılara hayırlı olması dileğinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi tarafından emeği geçen protokol üyelerine teşekkür plaketi sunmasının ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek sıcak asfalt yol halkın hizmetine sunuldu.

;