Taş Döşeme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Gülşehir Belediyesi, kilitli parke taş döşemede destan yazıyor.

Alt yapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından fiber optik internet hattı ve elektrik hattının yer altına alınmasıyla bozulan yolları yapan Gülşehir Belediyesi, kendi ürettiği taşı kendi personeliyle döşeyerek fark yaratmaya devam ediyor.

Taş imalatının başlamasıyla hızlı bir şekilde yol yapımına geçen belediye personeli, kısa sürede yaptığı yollarla vatandaşların takdirini topluyor. Erol Ünlüsoy Mahallesini tamamlayarak Oruç Reis Mahallesine geçen ekipler, bir yandan da Fatih Mahallesinde yol düzenleme ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları yakından takip eden belediye başkanı Fatih Çiftci, kış aylarının dondurucu soğukları gelmeden yapabildikleri kadar yolu tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirterek, hem taşı imal edip hem de döşemesini yapmakla önemli derecede tasarruf sağladıklarını dile getirdi.

;