Tuzköy de Biten Su Sorunu Bazılarını Rahatsız Ediyor.

Tuzköy Mahallesinde yaşanan içme suyu sorununu çözüme kavuşturarak vatandaşların mağduriyetini gideren Gülşehir Belediyesi, şimdide depoları sabote eden şahıslarla uğraşıyor.

Tuzköy Mahallesinin en büyük sorunu olan içme suyu sorununu, göreve gelir gelmez çözüme kavuşturmak için çalışmaları başlatan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, musluklardan çamur akan ve sık sık kesilerek mahalle halkını canından bezdiren, köklerle kaplanmış su hattını yenileyip, depoların bakım ve onarımını yaptırdı. Daha önce sürekli arıza veren dinamoların, yüksek maliyetlerle tekrar yapılarak günü kurtarmaya çalışılmasına anlam veremediklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Çiftci, sorunun kaynağını tespit ederek köklü çözümler üreterek Tuzköy de su sorununu ortadan kaldırdı.

Uzun süredir sıkıntısız çalışan sistemden rahatsız olan şahıs ya da şahıslar kaynaktan depoya giden hattın vanalarını kapatarak dalgıç pompalarının yanmasına neden oldu. Olayla ilgili şikâyette bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, kasıtlı olarak yapılan olayın hiçbir vicdana sımayacağını belirterek ‘’Bu alçaklığı yapanları Allah’a havale ediyorum. Adli mercilere şikâyetimizi sunduk. Faillerin bir an önce bulunup hak ettiği cezayı almalarını istiyoruz. Bunun takipçisi olacağız’’ dedi.

;