Tuzköy de İçme Su Sorunu Bitiyor

İlçemize bağlı Tuzköy Mahallesinde yıllardır sorun olan içme suyu sorunu bitiyor.

Tuzköy de önemli bir sorun haline gelen su sorununa çözüm bulmak için yoğun çaba harcayan Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,  Ağaçekizler Mevkiinde sondaj çalışmalarını başlattı.

Başkan Çiftci, Çakırcan Mevkiinde bulunan mevcut içme suyu kaynağı ile ilgili vatandaşların sürekli şikayetçi olması nedeniyle acil eylem planları arasına aldığı su sorununu gidermek için çalışmaları başlattı. Hidro Elektrik Santrali ( HES ) nin yapılması ile içme suyu kaynağının kanal altında kaldığı, bu nedenle içme suyuna kanaldan sızma olabileceği düşünülerek Ağaçekizler Mevkiinde sondaj çalışmalarına başlandı.  Belediye başkanı Fatih Çiftci,  çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak Tuzköylü vatandaşların gönül rahatlığı ile içebilecekleri suya kavuşacaklarını belirtti.

;