Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci'den Gülşehir Belediyesi’ne ziyaret

Ak Parti Adana Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci Gülşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette,  belediye başkanı Fatih Çiftci  çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin talimatları doğrultusunda sorumluluk bölgesindeki belediyelerle istişare tolantıları yapan Ahmet Zenbilci Gülşehir de yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek misafirperverliğinden dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci’ye ve Mecli Üyelerine teşekkür etti.

Başkan Çiftci ise ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken ‘’Gülşehir’in geleceğine yönelik önemli istişarelerde bulunduk. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’dedi

;