Yüzme Havuzu Tamam, Sırada Tenis Kortu Ve Gençlik Merkezi Var

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, seçim döneminde ilçe halkına verdiği sözleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığının hibesi olan yüzme havuzu ihalesi yapıldı. Sırada kapalı tenis kortu ve gençlik merkezi var.
Gençlik Spor Bakanı, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri, İl Başkanı ve Gülşehir ilçe başkanına teşekkürlerini sunan Başkan Çiftci, "Söz verdiğimiz gibi.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hibesi olan yüzme havuzu ihalemiz yapılmış olup; sırada Kapalı Tenis Kortu ve Gençlik Merkezimiz var. Teşekkürler Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran, Milletvekillerimizin Sayın Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İlçe Başkanımız Sayın Çağrı Sönmez" dedi.

;